Sabana park,

Para

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop vakantiewoning Sabana park, direct aan de stromende Carolina kreek met privé zwemgelegenheid, ongeveer 60 km buiten de stad.

Sabana park is een privé vakantieoord. Wilt u in het weekend tot rust komen, weg van het werk en van alle drukte in de stad? Dan is deze woning voor u het meest geschikt. In dit natuurrijk vakantieoord stroomt de Carolinakreek welke al jaren een tehuis biedt aan een aantal recreatie mogelijkheden. Perceelopp.: 875 m² met een frontbreedte van 25 m, woonopp.: 80 m²

Indeling:
Zitkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, voor- en achterterras, gang.

Voorzieningen:
Privé zwemgelegenheid.

Extra informatie
De woning is circa 1 meter boven het terrein gebouwd. De vloer is van parket met enkele cementdelen. Er zijn meerdere vakantie woningen in de directe omgeving. De weg naar de woning toe is een goed onderhouden zandweg. De rijtijd vanuit de stad, via Highway is ongeveer 1 uur en 20 minuten. Rechtsaf slaan bij Km-paal 55 bij hoek Phedra (weg naar Kraka). Sinds kort is er ook stroom aanwezig op het project.
Titel: Er is toentertijd vanuit een stichting verkaveld. Er is een recht van opstal gevestigd. In een kettingbeding is opgenomen dat bij verlenging van de beschikking van de stichting, automatisch alle onderliggende recht van opstallen worden verlengd. Dus levenslang.

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: +597-8508042/597-470277
E-mail: kok@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€27.000
Bouwjaar2007
TypeKoopwoningen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
woonoppervlakte80 m2
Perceel Oppervlakte875 m2
MateriaalHout
Aantal kamers3
Slaapkamers 2
Badkamers1

Kaart

Voorzieningen

  • Achterterras
  • Voorterras
  • Zandweg


Vergelijkbare objecten

Verkocht
FavoriteLoading Favoriet
€ 240.000
Koopwoningen
600 m2 5 3