Evita & Deloresstraat,

Paramaribo / Cupido

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Uniek Eigendomsperceel te Koop – Ideaal Gelegen op de Hoek van Evita & Deloresstraat in Cupido!

Te koop aangeboden een prachtig eigendomsperceel groot 725,06m2, gelegen op de hoek van de Evita & Deloresstraat in het Cupido. Dit perceel van  biedt een zee aan mogelijkheden en is de perfecte investering voor uw toekomstige woning of zakenpand Ontdek waarom dit perceel een uitstekende keuze is voor u:

Een van de vele voordelen: het perceel staat op naam van een Stichting. Met de overname van de Stichting bespaart u in de overdrachtskosten .

1. Toplocatie: Gelegen op een strategische hoek, biedt dit perceel maximale zichtbaarheid en bereikbaarheid. Uw toekomstige project zal profiteren van een gunstige locatie in het hart van Cupido, dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen.

2. Ruimte en Afmetingen: Met een indrukwekkende frontbreedte van 23,60 meter en een diepte van 27,45 meter, biedt dit perceel een zee aan ruimte voor diverse bouwontwerpen. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer iets speciaals dat opvalt in de omgeving.

3. Potentieel voor Ontwikkeling: Of u nu droomt van het bouwen van een stijlvolle residentie, een commercieel pand of een mix van beide, dit eigendomsperceel biedt een uitgelezen kans om uw visie werkelijkheid te maken.

4. Groeiende Wijk: Cupido is een bloeiende wijk die blijft groeien en bloeien. Als u op zoek bent naar een locatie met potentieel, dan is dit de plek voor u. Dit gebied staat bekend om zijn sterke vastgoedwaarde en biedt een stabiele investering voor de lange termijn.

5. Adembenemend Uitzicht: Geniet van het pittoreske uitzicht dat dit perceel biedt. Of het nu gaat om het bouwen van een woning met een dakterras of een commercieel pand met grote etalages, het panoramische uitzicht zal een geweldige troef zijn voor uw project.
Er is een Glis perceel ID aanwezig .

Wacht niet langer! Grijp deze kans om eigenaar te worden van dit uitstekende eigendomsperceel op een toplocatie in Cupido. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om dit prachtige perceel te bezichtigen.

Wilt u uw aankoop door de DSB BANK  laten financiëren klik hier en vraag meteen de lening aan .

Contact informatie
Oso Nanga djari NV
Bel: +597-8581695 / +597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

QR Code
Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 92.500,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte725,06 m2

Kaart

Voorzieningen

  • Gesloten riolering
  • Licht en water
  • Straatverlichting
  • Winkels


Vergelijkbare objecten

FavoriteLoading Favoriet
€390.000,-
Landbouwgrond
Verlaagd in prijs
FavoriteLoading Favoriet
€70.000
Percelen
× Hoe kunnen wij u helpen ?