Mathilda H. Malmbergstraat,

Paramaribo / Charlesburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop  prachtige hoek laagbouwwoning van steen aan de Mathilda H. Malmbergstraat in Charlesburg! Deze woning is een droom die uitkomt en biedt alles wat u zoekt in een ideale thuisbasis. De woning is gebouwd in 2009 en heeft een woonoppervlakte van 240m2. De woning is gebouwd op een eigendomsperceel met een oppervlakte van 412m2, de frontbreedte is 16.50m en de diepte is 25 m .

Indeling:
Met vier slaapkamers, waarvan twee met eigen douche en toilet, gasten douche en toilet en een buitentoilet  met al deze gemakken  biedt deze woning veel ruimte en privacy voor u en uw gezin. De ruime woonkamer en keuken zijn perfect om samen te komen en te genieten van quality time met uw gezin.

Bovendien beschikt deze woning over een grote garage voor twee voertuigen, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek op straat. En met de aanwezige airco kunt u altijd genieten van een aangenaam binnenklimaat, zelfs op de warmste dagen.

Overige informatie 
De woning beschikt ook over zowel 127 als 220 volt stroom, wat betekent dat u zowel kleine als grote apparaten kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over de stroomvoorziening. Er is eeen camerasysteem met alarm welke is aangesloten op een meldkamer. Bij stroomuitval is er een backup systeem welke op batterijen werkt, die ervoor zorgt dat de voorpoort welke mechanisch wordt aangedreven open kan en de buitenverlicchting.

De locatie in Charlesburg is ook ideaal. Met gemakkelijke toegang tot de rest van de stad en vele voorzieningen in de buurt, waaronder winkels en restaurants, biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort en gemak.

Maak vandaag nog een afspraak om deze prachtige laagbouwwoning te bezichtigen en ontdek hoe deze uw droom van een ideale thuisbasis kan vervullen!

De woning wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. 

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-8581695/597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 162.000,-
TypeKoopwoningen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
woonoppervlakte240 m2
Perceel Oppervlakte412,50 m2
MateriaalSteen
Aantal kamers5
Slaapkamers 4
Badkamers3

Kaart

Voorzieningen

  • 127 -220 Voltstroom
  • 127 volt stroom
  • Air conditioning
  • Alarm installatie
  • Gesloten garage
  • Gesloten riolering
  • Licht en water
  • Straatverlichting
  • Verharde weg
  • Warm water


Vergelijkbare objecten

FavoriteLoading Favoriet
€150.000,-
Koopwoningen
182 m2 3 1 1
FavoriteLoading Favoriet
€110.000,-
Koopwoningen
4 3 2
× Hoe kunnen wij u helpen ?