Sabanapark,

Para

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden een ideaal aan het water gelegen laagbouw woning, binnen het Sabanapark project. Het perceel heeft de titel erfpacht en is 875 m² groot, 25m breed en 35m diep en met een bebouwde oppervlakte van 80 m².

Indeling
Woning: entree, zitkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, gang, voor- en achter terras

Extra informatie
Sabana Park is een privé vakantieoord, dat ligt aan de weg naar Kraka en ligt ongeveer 20 minuten verwijderd van Zanderij (de JAP Luchthaven). Wilt u in het weekend tot rust komen, weg van het werk en van alle drukte in de stad? Dan is deze woning voor u het meest geschikt. In dit natuurrijk vakantieoord ligt de Carolinakreek welke al jaren een tehuis biedt aan een tal van recreatie mogelijkheden.

Binnen het project rijdt u via een goede onverharde weg naar de woning toe. De woning is van hout en gebouwd op neuten en ligt direct privé in een bocht aan de stromende Carolinekreek. Nog maar kort geleden is er een EBS aansluiting op het project gekomen, niet ver van de woning. De titel van de grond is: recht van opstal gevestigd op een grondhuurterrein. Het perceel ligt 1 meter boven de hoogste waterstand bij normale omstandigheden. Er zijn meerdere vakantiewoningen in dit natuurpark gebouwd. Rijden via de Highway gaat sneller. Bij kilometer paal 55 moet u dan rechtsaf slaan bij de hoek Phedra

Contact Informatie
Oso Nanga Djari N.V
Bel: +597-8508042 / +597-470277
Email: kok@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 29.500,-
TypeKoopwoningen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
woonoppervlakte80 m2
Perceel Oppervlakte875 m2
MateriaalHout
Aantal kamers3
Slaapkamers 2
Badkamers1

Kaart

Voorzieningen

  • Achterterras
  • Voorterras
  • zwem mogelijkheden


Vergelijkbare objecten

In prijs verlaagd
FavoriteLoading Favoriet
€ 99.000
Koopwoningen
182 m2 4
× Hoe kunnen wij u helpen ?