Saramacca,

Wanica / Saramacca

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden  eigendomsperceel groot 908,98 aan de Paloeloeweg in het  district Saramacca. Het perceel is gelegen langs een rustige onverharde weg, geniet je hier van de sereniteit van het omringende landschap.

Met een indrukwekkende frontbreedte van 20.03 meter en een diepte van 47.22 meter, biedt dit perceel de perfecte afmetingen om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Of je nu droomt van het bouwen van een gezinswoning, een vakantieverblijf of een investeringsproject, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

De Paloeloeweg, met zijn natuurlijke charme, biedt een pittoreske omgeving voor jouw nieuwe onroerend goed. Het is de ideale locatie voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige levensstijl, weg van de drukte van de stad.

Dit perceel is niet alleen een stuk land; het is een kans om jouw stempel te drukken op een prachtige perceel in Saramacca. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer de plek waar je altijd van hebt gedroomd.

Grijp deze gelegenheid vandaag nog en neem contact met ons op om de eerste stap te zetten naar het realiseren van jouw vastgoeddromen aan de Paloeloeweg in Saramacca. Jouw ideale eigendom wacht op je!

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-8581695/ 597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€39.000,-
TypePercelen
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte909, 98 m2

Kaart

Voorzieningen

  • Licht en water
  • Onverhardeweg


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?