Vijfde Rijweg,

Saramacca

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden een grondhuur perceel van 3,68 ha, inclusief 3 woningen op een geheel in ontwikkeling gebracht terrein met daarop een sukade plantage,  gelegen aan de Vijfde Rijweg, tussen Uitkijk en Groningen. Het terrein heeft een frontbreedte van 52 m en een diepte van 818 m.

Indeling
– Hoofd woning ( 110 m²): woonkamer, open keuken, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met airco), badkamer met toilet, buitentoilet, voor- en achter veranda, ruime carport (49 m²)

– Tweede Woning  ( 100 m²): woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met toilet, voor- en achterterras, ruime carport

– Derde woning  ( 77 m²): woonkamer, 1 slaapkamer, badkamer met toilet

Extra informatie
Het object staat op naam van een beheerstichting, indien u die overneemt betaald u geen overdrachtskosten bij de notaris.
Voorin aan de hoofdweg staat een vrij nieuwe woning, met veel ruimte, tuin en bomen er om heen. Ver daarachter staan nog 2 woningen. Daarachter is er een sukadeplantage van 1 ha. De sukadebomen kunnen elke 6 weken geoogst worden en worden door een vaste verwerker afgenomen. Dit levert zo’n $600 per oogst op. Achter de plantage is nog voldoende ruimte om de plantage verder uit te breiden. Er is een weg tot aan de achterkant van het perceel. Aan de linker- en rechterzijde zijn trenzen die zorgen voor de afwatering naar een kanaal aan de achterkant van het perceel.

Interne financiering
Indien uw eigen inbreng niet voldoende is of als u geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt, kunt u kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is € 50.000,-. Het rentepercentage bedraagt maar 1% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar, waarbij eventuele verlenging daarna mogelijk is. De notariële overdracht vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: +597-8508042/597-470277
E-mail: kok@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 140.000,-
TypeKoopwoningen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
woonoppervlakte287 m2
Perceel Oppervlakte36800 m2
MateriaalSteen
Aantal kamers9
Slaapkamers 6
Badkamers3

Kaart

Voorzieningen

  • 110+220V Stroom
  • Achterterras
  • Air conditioning
  • Ijzeren Spijlen
  • L-vromig terras
  • Licht en water
  • Omrasterd deel met gaas


Vergelijkbare objecten

Verhuurd
FavoriteLoading Favoriet
€ 75.000,-
Koopwoningen
200 m2 3 2
FavoriteLoading Favoriet
€ 43.000,-
Koopwoningen
75 m2 2 1
× Hoe kunnen wij u helpen ?