Bouwtekeningen

Bouwkundige Tekening

Een huis bouwen? Heeft u reeds een idee hoe uw toekomstige woning eruit moet komen te zien, maar u heeft nog geen bouwkundige tekekening? Geen nood, wij van Oso nanga Djari beëdigd Makelaars en Taxateurs in Suriname  werken samen met gerenommeerde architecten die u kunnen helpen om uw droomhuis in een tekening om te zetten.

Wij van Oso Nanga Djari beëdigd makelaars en Taxateurs gaan een stapje verder met u. Als u tevreden bent over de bouwkundige tekening, willen wij u graag verder begeleiden in de volgende stappen die er volgen.Wij nodigen u op ons kantoor uit om aan tafel te gaan zitten met een kopje koffie en alle mogelijkheden rond het bouwen met u te bespreken. Oso Nanga Djari is uw partner in het gehele bouwtraject en  begeleiden u om dit tot een goed einde te brengen, daar staan wij garant voor, daar kunt u op rekenen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij zorgen er echter voor dat het hele bouwtraject bij u inzichtelijk wordt. Dat doen wij door alle stappen uitgebreid met u te bespreken en u precies op de hoogte te houden van de vorderingen. Voorafgaand aan het bouwen, gaan wij rustig met u tafel zitten om alle wensen en ideeën te bespreken. Wij zetten alle kosten voor u op een rij zodat u niet voor verrassingen kom te staan. Wij stellen alles in het werk om het bouwtraject zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Interesse in een bouwkundige tekening? Oso nanga Djari beëdigd Makelaars en Taxateurs bespreken graag de mogelijkheden met u en gaan desgewenst op zeer korten termijn voor u aan de slag. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar telefoonnummer +5978581695

 

 

                                                                   

 

 

 

× Hoe kunnen wij u helpen ?