Renovatie

 

Woningrenovatie

Een woningrenovatie is een grote klus waarbij veel dingen om de hoek komen kijken. Daarom is het belangrijk een betrouwbare partner hierin te hebben die verstand van zaken heeft. Wij van Oso Nanga Djari beëdigd Makelaars en Taxateurs zijn de beste die u hierin kunnen begeleiden, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in onroerendgoedzaken. Indien u een renovatie-hypotheek nodig heeft kunnen wij dat kosteloos voor u regelen.

Hoe gaan wij te werk

Wij zorgen er echter voor dat dit hele traject bij u inzichtelijk wordt. Dat doen we door alle stappen uitgebreid met u te bespreken en u precies op de hoogte te houden van de vorderingen. Voorafgaand aan de renovatie, gaan we rustig met u aan tafel zitten om alle wensen en ideeën te bespreken. Wij zetten alle kosten voor u op een rij zodat u niet voor verrassingen komt te staan.Wij stellen alles in het werk om de woningrenovatie zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Interesse in woningrenovatie? Oso nanga Djari beëdigd Makelaars en Taxateurs bespreken graag de mogelijkheden met u en gaan desgewenst op zeer korte termijn voor u aan de slag. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar +597 470277 of +597 8581695

[ninja_form id=1]
× Hoe kunnen wij u helpen ?