Wie zijn wij

Wij zijn Oso Nanga Djari een gerenommeerd senior makelaars/taxatie kantoor –  met ruime kennis en vele jaren ervaring – als u een huis of perceel wilt kopen of verkopen, een huis of perceel wilt laten taxeren en voor huur-, verhuur en beheer van woningen.

Het kantoor is opgericht door Clife Hiwat die na een zeer succesvolle carrière in de verzekering besloten heeft zich ook als makelaar/taxateur te vestigen. Alzo is hij sedert 1997 door het  Hof van Justitie officieel beëindigd en erkend als makelaar/taxateur. Behalve in ons land heeft Clife Hiwat ook in Nederland jaren een eigen makelaarskantoor gehad.

Vanwege de komende ontwikkelingen in de olie- en gasindustrie in Suriname is behalve bij buitenlandse bedrijven ook bij de diaspora in Nederland, België en Amerika een verhoogde vraag geconstateerd naar onroerend goed in het land. Via de nieuwe communicatiemogelijkheden zoals email, face time en whatsapp bedienen wij ook onze zakelijke en particuliere klanten in het buitenland naar hun volle tevredenheid. Toch wordt de mogelijkheid bekeken om in Nederland weer een kantoor te openen of een partnerschap te sluiten met een bestaand kantoor aldaar.

Intussen is Oso Nanga Djari zeker qua onroerend goed (gebouwen en percelen) aanbod uitgegroeid tot het grootste makelaarskantoor met zeer ruime ervaring. Dat betekent dus ook dat wij de meeste klanten hebben en dus de meeste mensen in ons hun vertrouwen leggen dat is ook te zien in de heel goede recensies die wij krijgen. Desondanks geschied onze bedrijfsvoering vanuit een bescheiden doch functioneel kantoor. Ons uitgaanspunt is immers efficiënte- en kwaliteitsdienstverlening gericht op het belang van de klant zonder al te veel poespas en opsmuk.

Oso Nanga Djari heeft een divers aantal makelaars en taxateurs bij haar aangesloten die binnen haar bedrijfskader functioneren waardoor de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de door hun geleverde diensten altijd gegarandeerd zijn.

Wij hebben verder partnerschappen met landmeters ter uitmeting van percelen en bekomen van een GLIS ID. Partnerschappen met architecten en bouwers. Partnerschappen met personen die kunnen zorgen voor de inrichting van huizen en tuinen. De dienst voor de (ver)bouw en inrichting van huizen en tuinen en komen niet alleen van pas wanneer u een huis of kantoorgebouw heeft en enkele aanpassingen wilt plegen en/of huis of kantoor op een professionele wijze van binnen, en de tuin buiten wil laten (her)inrichten; maar ook om onverkoopbare huizen verkoopbaar te maken is het vaak handig om deze eerst te renoveren en/of op te smukken zodat ze er aantrekkelijk uitgaanzien en zo het verkopen versneld.

Wanneer u dus een huis of perceel wilt kopen of verkopen, een huis of perceel wilt laten taxeren door een kantoor dat aan top staat in Suriname; met erkende makelaars en taxateurs met kennis en vele jaren ervaring; en ook nog via haar partners verschillende bijbehorende diensten en service verleend zijn wij -OSO NANGA DJARI- uw beste en meest betrouwbare keus; en daar zijn wij in tegenstelling tot ons bescheiden kantoor niet bescheiden over.

 

OSO NANGA DJARI dat is onze naam voor huis en perceel.

× Hoe kunnen wij u helpen ?