Incasso Suriname

Het incasseren van achterstallige huur

U bent verhuurder en heeft huurders met een betalingsachterstand. Ondanks alle pogingen die u heeft ondernomen, geen succes geboekt? Geen nood! Oso Nanga Djari beëdigd Makelaars en Taxateurs willen u helpen de achterstallige huur en de maandhuur te incasseren. Het komt vaker voor dat huurders door verschillende omstandigheden de huur niet meer kunnen betalen, maar daar heeft u als verhuurder geen boodschap aan.

Daarom willen wij van Oso Nanga Djari u deze zorg uit handen nemen en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij gaan voor u bemiddelen en deze zaak succesvol afronden. Het geld wordt op de door u opgegeven (Surinaamse) bankrekeningnummer gestort of aan de door u aangewezen persoon uitbetaald.

Acties die wij ondernemen zijn:

  1. De huurder komt de achterstallige huur en de maandhuur op ons kantoor betalen.
  2. Indien dit niet lukt, gaan wij de achterstallige huur en de maandhuur op huurlocatie incasseren.
  3. Als beide pogingen gefaald hebben, gaan wij in overleg met u een gerechtelijk proces starten. Wij werken samen met incassobureau’s en deurwaarders waarvan wij weten dat zij succes boeken.

Oso Nanga Djari is uw partij als het gaat om het incasseren van achterstallige huurbetalingen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar +597 470277 of +597 8581695