Woning verkopen

Wij verkopen uw huis voor het hoogste bod, daar staan wij om bekend. Wij zijn tenslotte uw makelaar en weten wat uw woning waard is. Als u kiest voor Oso Nanga Djari Makelaars kiest u voor een succesvolle verkoop van uw woning! Als lokale makelaar weten wij alles over de woningmarkt bij u in de buurt. Laat ons uw woning verkopen, wij informeren u vrijblijvend.

Onze werkwijze stapsgewijs 

1. Wij komen uw vastgoedobject bezichtigen.

2. Wij maken foto’s van het object, waarbij Drone-opnames ook mogelijk zijn.

3. Wij leggen alle verkoopafspraken vast voor u, in een bemiddelingsovereenkomst.

4. Onze courtage is 4% van de verkoopsom, met een minimum van €2500 (Op basis van: ‘No Cure, no pay’)

5. Uw object wordt op de best mogelijke manier op onze website gepubliceerd.

6. Wij publiceren het ook op Social Media.

7. Wij adviseren u bij het bepalen van de verkoopwaarde van het object. Bij ons kantoor is een beëdigd taxateur werkzaam.

8. Met uw goedkeuring plaatsen wij een ‘Te Koop’ bord bij het object.

9. Ons kantoorteam van 6 makelaars, staat klaar om u professioneel met raad en daad te begeleiden bij het gehele proces van
verkoop.

 Wenst u toch een papieren versie van de waarde van uw woonhuis ?

Kies dan voor een  waardebepaling bij Oso Nanga Djari beëdigd Makelaars en Taxateurs in Suriname.  De kosten voor een  waarde bepaling in Paramaribo zijn vanaf SRD.3000,-.Kosten voor Wanica en overige districten zijn op aanvraag beschikbaar.

Oso Nanga Djari verkoopt uw huis

Als het gaat om een succesvolle verkoop van uw woning, bent u bij Oso Nanga Djari Beëdigd Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Surinaamse onroerendgoedmarkt, kennen wij de woningmarkt in Suriname als geen ander en kunnen u hier goed in adviseren.

Verkooptips!

U heeft besloten om uw woning te verkopen. Dan wilt u natuurlijk uw woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Logisch, daar gaan wij ook alles voor inzetten! Een eerste indruk is blijvend. Onderstaande verkooptips kunnen u hierbij helpen.

  • Perceel moet opgeruimd zijn
  • Perceel moet ontdaan zijn van onkruid
  • Woning moet leeg zijn of alle overbodige spullen moeten opgeruimd zijn
  • Reparaties zowel binnen als buiten uitvoeren
  • Woning en Omrastering wassen (indien nodig)
  • Woning en Omrastering schilderen (indien nodig)
  • Toiletten en Badkamers moeten schoon en fris zijn
  • Goedwerkende Hydrofoor

Als u bovenstaande verkooptips heeft toegepast en alles netjes en opgeruimd is, gaan wij de woning fotograferen. Uw woning wordt vervolgens optimaal gepresenteerd op verschillende websites en social media voor een succesvolle verkoop.

Succesvolle verkoop begint bij Oso Nanga Djari

Maak een afspraak met Oso Nanga Djari Makelaars, wij informeren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is onze dagelijkse kost, daarom willen wij u dat uit handen nemen! Laat u daarom informeren door een professional. Een makelaar die alles weet over de marktsituatie en uw buurt. Zoek niet verder maar bel nu naar +597 470277 of +597 8581695.

[ninja_form id=1]
× Hoe kunnen wij u helpen ?