Mr. Eduard J. Brumastraat,

Paramaribo / Centrum

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden eigendomsperceel, Top- locatie, Paramaribo Stads Centrum. Wij bieden een 858,87 m² groot, gelegen aan de Weidestraat, (sinds 2011 officieel de Mr. Eduard J. Brumastraat genoemd) hoogte tussen de Frederik Derby straat en de Johan Adolf Pengel straat precies schuins tegen over de weg van de Lyceum 2 school vlak naast huis nr.108, in een zeer gewilde buurt van Paramaribo centrum, aangelegd rond het jaar 1750.
Historisch, maar net buiten de beschermde binnenstad (op Unesco’s Werelderfgoedlijst). Het perceel heeft een frontbreedte van 10,32 meter en een diepte van maar liefst 82,91 meter. Aan weerszijde omrasterd, met houten voorschutting, wel gesloten riolering met inrit, bouwrijpe perceel. Achterin loopt de Picorie-kreek en voorop biedt een 10 meter brede trottoir betegeld parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Extra informatie
Op de verharde asfaltweg Weidestraat zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig (o.a. glasvezel internet) en er is in de directe omgeving veel bedrijvigheid, Hotels, Casino’s, Cafés, Winkels, meerdere scholen, kerkgemeenschappen als ook de openlucht-zwembad complex Parima ligt schuin tegenover het aangeboden perceel.

Dit is een buitengewone kans om, op een A-locatie, te kunnen bouwen !
Het pand dat je bouwt, eventueel met een privé-zwembad, kunt u uiteraard zelf bewonen, of het kan als huurwoning worden aangeboden.
Omdat Paramaribo nog steeds erg populair is bij stagiaires en vakantiegangers, kan ook meerdere kleine huurwoningen een interessant rendement op uw investering opleveren of commercieel doeleind, kortom een prima extra inkomen.
Grijp dus uw kans om nieuwe mogelijkheden te laten ontstaan, door het creëren van en investeren in:
* het bouwen van je droomhuis ?
* ‘Tiny Houses’ voor o.a. stagiaires ?
* een kantoor of winkel-unit voorin en een woning achter ?
* twee generaties op één adres, maar in twee aparte woningen ?
* misschien andere innovatieve concepten ?
Voor alle visionaire ondernemers biedt deze kavel een blanco canvas om je visie te realiseren! (Zie foto’s en video tot inspiratie.)
Mis deze zeldzame gelegenheid niet om eigenaar te worden van een groot erf in een prachtig stukje van Paramaribo centrum!
Voor meer informatie en om het perceel te bezichtigen, neemt u contact op met ons.
Glis Perceel Id en alle papieren zijn in orde, geen hypotheek, geen bezwaring. Foto’s, video, google locatie aanwezig, perceel op naam en geen stichting. Koopsom graag giraal te voldoen.

Wilt u uw aankoop door de bank laten financieren klik hier voor de voorwaarden

Contact informatie
Oso Nanga djari NV
Bel: +597-8508042 / +597-470277
E-mail: kok@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 175.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte858,87 m2

Kaart

Voorzieningen

  • 110+220V Stroom
  • Gesloten riolering
  • Licht en water
  • Straatverlichting
  • Verharde weg
  • Winkels


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?