Charlesburg,

Paramaribo / Charlesburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden  laagbouwwoning van steen in aanbouw, gelegen op een perceel van 400m2 in  Charlesburg, Paramaribo , Suriname. Het perceel heeft een frontbreedte van 20m en een diepte van 20 m.

Indeling: 
De woning beschikt over één slaapkamer, een woonkamer en een keuken, evenals een douche en toilet. Dit maakt de woning ideaal voor alleenstaanden of stellen die op zoek zijn naar een gezellige en gemakkelijk te onderhouden woning.

Overige informatie
Het ruime perceel van 400m2 biedt u de mogelijkheid om een prachtige tuin te creëren waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

De woning is momenteel in aanbouw, wat betekent dat u de afwerking van de woning kunt aanpassen aan uw eigen smaak en voorkeur. Dit biedt een unieke kans om uw eigen persoonlijke stempel op de woning te drukken en het perfecte huis te creëren voor uzelf.

De locatie van de woning is perfect voor diegenen die willen genieten van alles wat Charlesburg te bieden heeft. Met vele voorzieningen in de buurt, waaronder winkels en restaurants, evenals gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer ,bent u altijd verbonden met de rest van de stad.

Als u op zoek bent naar een compacte  woning  met de mogelijkheid om de afwerking aan te passen aan uw eigen smaak, dan is deze laagbouwwoning van steen in aanbouw de perfecte keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze woning en hoe u uw eigen persoonlijke stempel op de afwerking kunt drukken.

De woning beschikt nog niet over elektriciteit , maar wel over waterleiding .
Deze prijs is een vaste prijs en is niet onderhandelbaar.

Contactinformatie 
Oso Nanga Djari NV
Bel : 597-8581695/ 597-470277
Email: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€38.000,-
TypeKoopwoningen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
woonoppervlakte73 m2
Perceel Oppervlakte20x20 m2
Omgeving400
MateriaalSteen
Aantal kamers2
Slaapkamers 1
Badkamers1

Kaart

Voorzieningen

  • Waterleiding


Vergelijkbare objecten

FavoriteLoading Favoriet
€ 247.000,-
Koopwoningen
166 m2 3 3
Te koop+Te huur
FavoriteLoading Favoriet
€649.000,-
Beleggingspanden
627 m2 17 11
FavoriteLoading Favoriet
€150.000
Koopwoningen
180 m2 2 2 1
× Hoe kunnen wij u helpen ?