Domburg,

Wanica / Domburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop buitengewoon eigendomsperceel, gelegen in het prachtige Domburg langs de Suriname rivier, wacht op een visionaire eigenaar om zijn volle potentieel te ontketenen.

Met een indrukwekkende grootte van 1,4 hectare biedt dit perceel een weelde aan ruimte en mogelijkheden. Een frontbreedte van 50 meter en een diepte van 180,50 meter inclusief schoeiing en botenhuis  vormen de perfecte basis voor jouw toekomstige projecten. Of je nu droomt van het bouwen van een exclusief landgoed of het realiseren van een commercieel project, dit perceel biedt de ruimte om jouw visie tot leven te brengen.

Gelegen langs de majestueuze Suriname rivier, geniet je hier van adembenemende uitzichten en een serene omgeving. De perfecte balans tussen privacy en toegankelijkheid maakt dit perceel een waardevolle vondst.

Dit is niet zomaar een stuk grond; het is de belichaming van mogelijkheden die alleen beperkt worden door jouw verbeelding. Grijp deze kans en dompel jezelf onder in de onbegrensde mogelijkheden die dit eigendomsperceel te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om dit perceel in Domburg langs de Suriname rivier te bemachtigen. Jouw toekomst begint hier!

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-8581695/ 597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 1.350.000
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte1.4ha m2

Kaart

Voorzieningen

  • Licht en water
  • Verharde weg


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?