Kweeklustweg,

Pontbuiten / Paramaribo

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden  vijf eigendoms percelen aan de Kweeklustweg, zijsraat van de Hiraweg in de omgeving van de  Nieuwweergevondenweg.

Ruimte om te Dromen

Elk perceel heeft een perceeloppervlakte van 375m2, met een breedte van5 meter en een diepte van 25 meter. Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt om jouw droomhuis en tuin te realiseren, zonder concessies te doen aan jouw ideeën en creativiteit. Of je nu een groene oase wilt creëren, een plek om te ontspannen, of een bruisende buitenruimte om vrienden en familie te ontvangen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Jouw Toekomst, Jouw Keuzes

Deze percelen liggen in een levendige volksbuurt waar saamhorigheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan. Hier kun je een thuis creëren dat perfect bij jouw levensstijl past.

Levendige Locatie

De ligging van deze percelen is ideaal voor iedereen die graag dicht bij de stad wil zijn. De Nieuw Weergevondenweg biedt gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen en winkels, terwijl de nabijheid van de Hiraweg zorgt voor uitstekende verbindingen naar omliggende gebieden.

Grijp Je Kans!

Dit is een unieke gelegenheid om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap en tegelijkertijd jouw eigen stukje paradijs te creëren. De vraag naar dergelijke ruime percelen in deze volksbuurt is hoog, dus wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op om jouw interesse te tonen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droomhuis op een van deze prachtige percelen aan de Kweeklustweg

Wilt u uw aankoop door de bank laten financiëren klik hier voor de voorwaarden

Contact informatie
Oso Nanga djari NV
Bel: +597-8581695 / +597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

QR Code
Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 16.500,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte375 m2

Kaart

Voorzieningen

  • Licht en water
  • Zandweg


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?