Lemmetjestraat,

Paramaribo / Clevia

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden ruim eigendomsperceel van 1.358 m² met woning en studio, in een onverharde zijstraat van de Lemmetjestraat op steen worp afstand van de Anton Dragtenweg. Het perceel heeft een frontbreedte van maar liefst 49 m en een diepte van 27 m. De straat is voorzien van elektra, waterleiding, gesloten riolering en straatverlichting. Dit perceel kan ook in tweeen worden gedeeld. Leest u bij hieronder voor meer info.

Indeling:
Woning:  voorzaal, 2 slaapkamers, bad/toilet, voorterras
Studio:  studio, bad/toilet, voorterras

Extra informatie:
De woning is nog niet afgesloten met ramen en deuren, de studio wel.
Wilt u heerlijk rustig wonen, in een Javaanse omgeving, dan is dit uw kans. U bent in 10 minuten via de Anton Dragtenweg in het centrum van de stad. Doordat de Djerostraat doodloopt is er alleen bestemmingsverkeer in de straat en woont u dus ook redelijk veilig.

Attentie: Dit perceel is momenteel 1.358 m² groot en kan in zijn geheel worden verkocht, maar kan indien er zich een koper aanmeldt voor kleiner perceelsaanbieding, gehalveerd worden in twee gelijke stukken. Één perceel van 679 m² met woning en studio en één perceel van 679 m² onbebouwd. De koper dient dan wel rekening te houden met het feit dat het opdelen van het perceel na een aanbetaling, ongeveer een half jaar in beslag zal nemen. Het geen betekent dat de officiële overdracht ook pas na die tijd kan geschiedden.

Contact gegevens:
Oso Nanga Djari
Bel: 597-8508042/ 597-470277
E-mail: kok@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€105.000
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
woonoppervlakte70 m2
Perceel Oppervlakte1358 m2
MateriaalSteen
Aantal kamers4
Slaapkamers 3
Badkamers2

Kaart

Voorzieningen

  • Gesloten riolering
  • Licht en water
  • Straatverlichting


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?