Nieuwe Charlesburg,

Paramaribo / Charlesburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop aangeboden  eigendomsperceel met een oppervlakte van 3,3 hectare gelegen in Nieuwe Charlesburg , Paramaribo, Suriname. Het perceel heeft een frontbreedte van 50 meter en den diepte van 655,10 meter. Dit perceel bied tal van mogelijkheden voor ontwikkeling en investering. Het is gelegen aan de Nieuwe Charlesburgweg en grenst aan de achterzijde van Tourtonne Garden, wat het niet alleen een prachtige locatie maakt, maar ook een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot nabijgelegen wijken  en voorzieningen.

Overige informatie
Het perceel staat op naam van een Stichting en dat maakt het aantrekkelijk voor investeerders, want dan liggen de notariele kosten aanzienlijk lager.
Dit perceel is perfect voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een locatie voor verkaveling, met voldoende ruimte voor de bouw van een woonwijk, commercieel complex of industrieterrein. Voor degenen die op zoek zijn naar een locatie voor woningbouw biedt dit perceel voldoende ruimte voor de bouw van een prachtige woning met een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur.

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een locatie voor magazijnbouw biedt dit perceel ook tal van mogelijkheden. Met voldoende ruimte voor de bouw van een groot magazijn of distributiecentrum, is dit de ideale locatie voor logistieke bedrijven.

Bovendien zijn er diverse financieringsmogelijkheden bespreekbaar. Wij begrijpen dat investeren in onroerend goed een grote stap kan zijn en daarom bieden wij op maat gemaakte financieringsoplossingen die aansluiten bij uw individuele behoeften. Interne Financiering is bespreekbaar dit om u te helpen  uw droomproject te realiseren. 

Kortom, dit perceel biedt u de perfecte gelegenheid om te investeren in vastgoed. Mis deze kans niet om uw plannen te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te krijgen over dit unieke stuk land en om te bespreken welke financieringsopties beschikbaar zijn voor u.

Contact informatie 
Oso Nanga Djari NV
BeL;597-8581695 / 597-470277
Email: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€1.980.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte50 x 655,10 m2
Omgeving33.000

Kaart

Voorzieningen

  • Licht en water
  • Straatverlichting
  • Winkels
  • Zandweg


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?