Sir Winston Churchill Weg,

Wanica / Dijkveld

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Welkom bij Ons Exclusieve Aanbod: Een Perceel van 1508m² langs van de Sir Winston Churchill Weg, Tegenover Kuldipsingh

Ben je op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid ? Dan is dit jouw kans! We zijn verheugd om dit uitzonderlijke perceel van 1508m² aan te bieden, gelegen aan de prestigieuze Sir Winston Churchill Weg, recht tegenover Kuldipsingh.

Met een indrukwekkende frontbreedte van 39,5 meter en een diepte van 36 meter, biedt dit perceel een zee aan mogelijkheden voor ontwikkeling. Of je nu droomt van het bouwen van je eigen luxueuze villa, het ontwikkelen van commerciële ruimtes, of het investeren in een stuk grond met een enorme groeipotentieel, dit perceel heeft alles wat je zoekt.

De ligging aan de Sir Winston Churchill Weg plaatst dit perceel in het hart van de actie, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen. Of het nu gaat om scholen, winkels, restaurants of recreatieve voorzieningen, alles is binnen handbereik.

Mis deze unieke kans niet om een stempel te drukken op dit gewilde stuk grond. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit exclusieve aanbod. We kijken ernaar uit om jou te begeleiden bij het realiseren van jouw dromen op dit prachtige perceel aan de Sir Winston Churchill Weg.

Contact Informatie
Oso Nanga Djari N.V.
Bel: 597-8581695 /597-470277
Email: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€155.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte1508 m2

Kaart

Voorzieningen

voorzieningen van die eigenschap niet gevonden!

Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?