Domburg,

Wanica / Domburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden van deze unieke kans!
Te koop aangeboden in Domburg: 7 (zeven) eigendomspercelen, samengesmolten tot een buitengewoon stuk grond. Met een gezamenlijke omvang van 4946,88m2 biedt dit onroerend goed een uitgestrekt canvas voor jouw dromen, gelegen in het historische voormalige plantage La Ressource in  Domburg.

Deze percelen zijn kunstig onderverdeeld in twee distinctieve blokken, waardoor ze een harmonieuze synergie creëren tussen ruimte en mogelijkheden. Stel je voor: de realisatie van je eigen oase, omringd door groene weelde en de rijke geschiedenis van de omgeving.

Of je nu droomt van het bouwen van je droomhuis, het creëren van een exclusief landgoed, of het ontwikkelen van een uniek project, deze percelen bieden de perfecte basis. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de toekomst van deze percelen wacht op jouw visie.

Grijp deze zeldzame gelegenheid aan en maak deze eigendomspercelen de jouwe. Neem vandaag nog contact met ons op om de poorten naar jouw toekomstige onroerend goed avontuur te openen. Jouw droomplek in Domburg wacht op je!

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-8581695/ 597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 280.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte4946,88 m2

Kaart

Voorzieningen

  • Licht en water
  • Verharde weg


Vergelijkbare objecten

In Prijs verlaagd
FavoriteLoading Favoriet
€185.000,-
Percelen
× Hoe kunnen wij u helpen ?