Domburg,

Wanica / Domburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Welkom bij ons nieuw verkavelingsproject omgeving Adhinweg in Domburg!

Droom je van eigen perceel om je eigen thuis te creëren? Ontdek dan onze exclusieve percelen te koop, gelegen in een betoverende omgeving met maar liefst 50 beschikbare percelen.

Eigendomspercelen vanaf 370m2: Jouw kans om een persoonlijk stempel te drukken op je eigen stukje grond begint hier, met percelen die starten bij slechts €27.000,-.

Voor degenen die verlangen naar de serene schoonheid van de Para rivier: Ontdek onze unieke percelen van elk 1000m2 groot, perfect gepositioneerd langs de oever van deze majestueuze rivier.
We begrijpen dat de basisbehoeften van waterleiding en elektriciteit cruciaal zijn. Daarom zijn aanvragen hiervoor momenteel in behandeling, om te verzekeren dat jouw toekomstige thuis voorzien zal zijn van alle nodige gemakken.

Wegen die de weg naar jouw droomhuis effenen: We zijn volop bezig met de ontwikkeling van verharde wegen, zodat jouw reis naar huis altijd soepel en comfortabel zal zijn.

Een veilige gemeenschap: Geniet van gemoedsrust in onze gated community, waar veiligheid en privacy voorop staan.

Betalingsvoorwaarden die passen bij jouw behoeften: Met een aanbetaling van slechts 25% en een rentevrije periode van 1 jaar op het saldo, streven we ernaar om het proces van het verwezenlijken van jouw droomhuis zo soepel mogelijk te maken. Financieringsopties via lokale banken zijn ook bespreekbaar, omdat jouw droomhuis binnen handbereik moet zijn.

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-470277 / 597-8581695
Email: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€27.000,-
TypeVerkavelingsprojecten
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte370 m2

Kaart

Voorzieningen

voorzieningen van die eigenschap niet gevonden!

Vergelijkbare objecten

FavoriteLoading Favoriet
v.a €47,50 per/m2
Verkavelingsprojecten
× Hoe kunnen wij u helpen ?