Domburg,

Wanica / Domburg

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Prachtig Hoekperceel te Koop – Ideale Locatie aan de Sir Winston Churchillweg dichtbij Domburg!

Op zoek naar het perfecte stuk grond om jouw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Dit eigendomsperceel is een unieke kans om jouw visie tot leven te brengen. Gelegen langs de prestigieuze Sir Winston Churchillweg, in de buurt van de Adhinweg, biedt dit hoekperceel een uitstekende ligging met eindeloze mogelijkheden.

Met een royaal oppervlak van 1232m2 en een indrukwekkende frontbreedte van 24 meter, is er volop ruimte om te creëren en te ontwerpen. De diepte van 52,99 meter biedt alle flexibiliteit die je nodig hebt om jouw droomhuis, tuin en buitenruimtes te realiseren.

Of je nu op zoek bent naar een rustige omgeving om te ontspannen of een bruisende buurt vol activiteit, dit perceel heeft het allemaal. Met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels, scholen en recreatiegebieden, is het de perfecte plek om te settelen en te genieten van het beste van beide werelden.

Mis deze unieke kans niet om een ​​perceel te bezitten op deze locaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en begin met het realiseren van jouw droomwoning!

Contact informatie:
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-470277 / 597-8581695
Email: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€136.500,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte1232,82 m2

Kaart

Voorzieningen

  • Licht en water
  • Open riolering
  • Straatverlichting
  • Stroomvoorziening 110Volt
  • Verharde weg
  • Waterleiding


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?