Hk.Bert Storm van Leeuwen & A.de Vriesstraat,

Paramaribo / Tourtonne

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Te koop eigendomsperceel 673m² gelegen op de hoek van de Hk.Bert Storm van Leeuwen & A.de Vriesstraat  in Tourtonne  IV

Ben jij op zoek naar dé perfecte plek om jouw droomhuis te bouwen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Dit exclusieve eigendomsperceel van 673m² ligt op de hoek van de Bertstorm van Leeuwenstraat en de Andre de Vriestraat.

Toplocatie: Met een frontbreedte van 19,87 meter en een diepte van 30,50 meter, biedt dit perceel jou alle ruimte om jouw architecturale dromen waar te maken. Geniet van een uniek uitzicht en de mogelijkheid om jouw ideale huis te creëren.

Jouw Creativiteit, Jouw Huis: Of je nu een ontwikkelaar bent op zoek naar een nieuw project of een individu dat zijn droomhuis wil bouwen, dit perceel biedt eindeloze mogelijkheden. De ruimte voor meerdere verdiepingen en moderne voorzieningen is er al, het enige wat nog ontbreekt is jouw visie!

Alles Binnen Handbereik: Deze locatie biedt niet alleen privacy, maar ook toegang tot winkels, scholen en recreatie. Waarom compromissen sluiten als je alles kunt hebben?

Ruimte voor Groen: Met een perceel van deze grootte kun je een groene oase creëren midden in de stad. Ontwerp prachtige tuinen, een buitenruimte om te ontspannen en zelfs een zwembad om tijdens de warme dagen tijd door te brengen.

Mis deze zeldzame kans niet om een hoekperceel op deze locatie te bemachtigen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en maak je dromen waar!

Door op deze link te klikken kun je het perceel bereiken.

Wilt u uw aankoop door de DSB BANK  laten financiëren klik hier!

 
QR Code

Contact informatie
Oso Nanga djari NV
Bel: +597-8581695 / +597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs55.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte673 m2

Kaart

Voorzieningen

  • Gesloten riolering
  • Licht en water
  • Straatverlichting


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?