Morgenstond,

Paramaribo / Morgenstond

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Uniek Eigendomsperceel te Koop in Morgenstond – 896,87m² Hoekperceel met Onbeperkte Mogelijkheden!

Bent u op zoek naar een buitengewone kans om uw droomwoning te verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij presenteren u een prachtig eigendomsperceel van maar liefst 896,87 vierkante meter, strategisch gelegen op de hoek van de prestigieuze Rode Ibis en de Fransmankanaroestraat in het gewilde Morgenstond. Dit is een zeldzame gelegenheid die u niet wilt missen. et perceel staat op naam van een Stihciting en hierdoor bespaart u in de kosten voor overdrahctsbelasting.

Kenmerken:

 • Grootte: Met een uitgestrekte oppervlakte van 896,87m², biedt dit perceel een overvloed aan ruimte om uw ideale woon- of commerciële visie te realiseren.
 • Locatie, Locatie, Locatie: Gelegen op de hoek van twee prominente straten, geniet dit perceel van maximale zichtbaarheid en bereikbaarheid. Morgenstond staat bekend om zijn rustige en aangename leefomgeving, terwijl het toch dicht bij essentiële voorzieningen en uitvalswegen ligt.
 • Frontbreedte: Met een indrukwekkende frontbreedte van 27,50 meter, biedt dit perceel talloze ontwerpmogelijkheden, van een statige villa tot een commercieel pand met ruime parkeergelegenheid.
 • Diepte: Het perceel strekt zich uit over een diepte van 30 meter, waardoor er voldoende ruimte is voor groene zones, tuinen en buitenactiviteiten.

Waarom dit perceel?

 1. Flexibiliteit: Of u nu droomt van een privéwoning, een investeringsproject of een commerciële onderneming, dit perceel biedt de ideale basis om uw visie te verwezenlijken.
 2. Investeerdersdroom: De locatie en omvang van het perceel maken het een aantrekkelijke keuze voor investeerders die waarde hechten aan groei en rendement op de lange termijn.
 3. Architecturale Vrijheid: Met zoveel ruimte en een uitstekende frontbreedte, heeft u de vrijheid om een uniek en opvallend gebouw te creëren dat opvalt in het landschap.
 4. Woonomgeving: Morgenstond staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, waardoor dit perceel de perfecte locatie is voor het bouwen van uw droomhuis, omringd door de natuur.

Wacht niet langer om deze geweldige kans te grijpen! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit opmerkelijke eigendomsperceel. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen in Morgenstond.

Wilt u uw aankoop door de DSB BANK  laten financiëren klik hier !

Via deze goole maps link kun je het perceel bereiken

 

QR Code

Contact informatie
Oso Nanga djari NV
Bel: +597-8581695 / +597-470277
E-mail: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€ 69.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar
Perceel Oppervlakte896,87 m2

Kaart

Voorzieningen

 • 110+220V Stroom
 • Gesloten riolering
 • Licht en water
 • Straatverlichting


Vergelijkbare objecten

× Hoe kunnen wij u helpen ?