Sir Winston Churchill Weg,

Wanica / Dijkveld

Omschrijving

FavoriteLoading Favoriet

Ontdek Jouw Toekomstige Thuis op Ons Verkavelingsproject langs de Sir Winston Churchill Weg

Welkom bij ons exclusieve aanbod van villa kavels, gelegen op een prachtig verkavelingsproject langs de  Sir Winston Churchill Weg. We zijn verheugd om jou de mogelijkheid te bieden om deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap, waar luxe en comfort samenkomen in een prachtige omgeving.

Kenmerken van het Perceel:

  • Oppervlakte: 1007,54 m²
  • Frontbreedte: 24 meter
  • Diepte: 42 meter
  • Totale beschikbaarheid: 20 villa kavels

Deze ruime percelen bieden een uitstekende gelegenheid om jouw droomhuis te realiseren, met voldoende ruimte voor tuinen, zwembaden en buitenentertainment. Of je nu een gezinswoning, een vakantieverblijf of een investeringsobject zoekt, deze kavels bieden talloze mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen.

Flexibele Betalingsvoorwaarden:

Bij ons begrijpen we dat het realiseren van jouw droomhuis een belangrijke stap is, en daarom streven we ernaar om het proces zo soepel mogelijk te maken. Met onze flexibele betalingsvoorwaarden kun je met een aanbetaling van slechts 25% beginnen, en geniet je van een rentevrije periode van 1 jaar op het saldo. We geloven dat financiële zorgen jouw droom niet in de weg moeten staan, daarom bieden we ook financieringsopties via lokale banken aan.

Neem Vandaag Nog Contact Op:

Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van dit exclusieve verkavelingsproject langs de Sir Winston Churchill Weg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, betalingsvoorwaarden en financieringsopties. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat jouw droomhuis binnen handbereik is.

 

Contact informatie
Oso Nanga Djari NV
Bel: 597-470277 / 597-8581695
Email: info@osonangadjari.com

Direct reageren

Kenmerken

Prijs€95.000,-
TypePercelen
verkocht Neen
Overeenkomst Te Koop
StatusBeschikbaar

Kaart

Voorzieningen

voorzieningen van die eigenschap niet gevonden!

Vergelijkbare objecten

Verlaagd in Prijs
FavoriteLoading Favoriet
€ 62.500,-
Percelen
× Hoe kunnen wij u helpen ?