Paticuliere financiering

Hoe werkt de Paticuliere financiering.Heeft u een courant perceel  of woonhuis als onderpand en komt u niet in aanmerking voor bankfinanciering of heeft u een snelle financiering op maat zonder allerlei voorwaarden en procedures nodig? Wellicht is een particuliere financiering dan een oplossing. Wij geven snel en vrijblijvend uitsluitsel over acceptatie.

Rente, looptijd en kosten

Het rentepercentage  2% per maand en de maximale looptijd is 5 jaar De notaris-, afsluit- en royement kosten bedragen eenmalig 12% van de hoofdsom. In sommige gevallen waarbij er een opstal op het perceel staat kan er gevraagd worden om een brandverzekeringspolis.

Procedure bij Paticuliere financiering

De particuliere financiering kan binnen enkele werkdagen in orde worden gemaakt. Als u hiervan gebruik wilt maken hebben we de onderstaande stukken van u  nodig. Vervolgens nemen wij contact met u op om de situatie en voorwaarden te bespreken en een afspraak te maken voor een bezichtiging van het onderpand. Als u akkoord gaat wordt de hypotheekakte getekend en wordt de hoofdsom bij de notaris in depot gestort. Na enkele werkdagen, nadat de hypotheekakte is verwerkt, zal het notariaat uw geld uitkeren.

Benodigde stukken bij een Paticuliere financiering

Identiteitsbewijs

CBB-uittreksel -uittreksel met vermelding burgerlijke staat;

Nationaliteitsverklaring uit het CBB register

Indien het om een stichting gaat, de statuten van de stichting en een recente uittreksel uit het stichtingen register.

Indien u gehuwd bent hebben we ook de stukken van uw partner nodig.

Perceelkaart(en)

grondhuurbeschikking

polis brandverzekering

Bel voor meer info: 597-8581695
E-mail

[ninja_form id=1]
× Hoe kunnen wij u helpen ?